3 τροφές που καταπολεμούν τις ρυτίδες

3 τροφές που καταπολεμούν τις ρυτίδες

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο στο σώμα μας. Συνηθίζουμε να το αντιμετωπίζουμε επιφανειακά, δίχως να λάβουμε σοβαρά υπόψη ότι η όψη του φανερώνει καλύτερα από ο,τιδήποτε άλλο την εσωτερική κατάσταση του οργανισμού μας. Η πρωταρχική του ανάγκη είναι τροφές που έχουν πολλαπλά οφέλη για να ενισχυθούν οι φυσικοί μηχανισμοί που διαθέτει το δερμα για να παραμείνει νέο. Τροφή από μέσα , λοιπόν, με συγκεκριμένες βιταμίνες και στοιχεία που κάνουν θαύματα για την ομορφιά μας.

1. Ελληνικό Γιαούρτι για λείανση

Η πρωτεινη που διαθέτουν τα προιόντα γάλακτος κάνουν την επιδερμίδα μας λεία και απαλή. Το Ελληνικό γιαούρτι διαθέτει διπλάσια ποσότητα αυτής της πρωτείνης για αυτό και το προτιμάμε σε σχέση με τα  υπόλοιπα.

2. Ρόδι για φυσικό χρώμα

Ανήκει στις υπετροφές, δικαίως, μια και η αντιοξειδωτική του δράση λειτουργεί σωτήρια για τον οργανισμό και για την επιδερμίδα. Το δέρμα μας αποκτά φυσικό ροδαλό χρώμα, γιατί τα κύτταρα αναζωογονούνται και το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα με ενισχυμένο οξυγόνο.

3. Πιπεριές και Καρότα

 

Λένε ότι τρώγοντας πράσινα και κίτρινα λαχανικά μειώνονται οι ρυτίδες και ειδικά αυτές που περιτρυγιρίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών μας. Και δεν πρόκειται για φήμες! Αποδεδειγμένες μελέτες έδειξαν ότι η καροτίνη που περιέχουν κάνει την επιδερμίδα μας πιο ανθεκτική στον ήλιο κι έτσι λέμε αντίο  στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες .

Αναδεικνύοντας τη φυσική μας λάμψη!

Η τροφή δίνει τα πολύτιμα συστατικά που η επιδερμίδα χρειάζεται και τα προιόντα περιποίησης είναι η συνέχειά τους ως «τροφή» εξωτερικής χρήσης. Συνδυάζοντας αυτές τις δυο βασικές ανάγκες της επιδερμίδας, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Το υαλουρονικό οξύ ως προιόν περιποίησης εξωτερικά στην επιδερμίδα αναδεικνύει τη λάμψη χαρίζοντας σύσφιγξη, σφριγηλότητα και μοναδική λείανση στο πρόσωπο και το σώμα μας. Τα μοναδικά προϊόντα της HyAlos Cosmetics σας δίνουν την πιο όμορφη, νεανική σας όψη!