Οι ποιο συχνές ερωτήσεις για το Salitaire

Πως πρέπει να χρησιμοποιώ το Salitaire ?

Κρατάτε το  Salitaire άνετα με το ένα χέρι, βάζετε το ακροφύσιο στο στόμα σας και αναπνέετε κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να αναπνέετε ισχυρότερα ή βαθύτερα από ότι συνήθως. Στη συνέχεια πρέπει να εκπνέετε από τη μύτη, καθώς αυτό εξασφαλίζει ότι αφ’ενός  μεν ο εμπλουτισμένος με τα άλατα αέρας περνά από όλο το αναπνευστικό σύστημα και το καθαρίζει και αφ’ετέρου ότι δεν θα περάσει υγρασία με την αναπνοή μέσα στη συσκευή. Μπορεί να διαπιστώσετε αυξημένη απόχρεμψη μετά τη χρήση του Salitaire, πράγμα που δείχνει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου καθώς αυτή καθαρίζει το αναπνευστικό σύστημα. Το Salitaire πρέπει να χρησιμοποιείται συνεχώς για 15 λεπτά κάθε μέρα.


Είναι το Salitaire ασφαλές για τα παιδιά ?

Το Salitaire μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους κάθε ηλικίας, αρκεί αυτοί να είναι ικανοί να αναπνέουν από το στόμα και να εκπνέουν από τη μύτη.

Μπορώ να συνεχίζω να λαμβάνω τα φάρμακά μου μαζί με το Salitaire?

Το Salitaire περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί συγχρόνως με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Μπορεί το Salitaire να επηρεάσει την πίεσή μου ?

Όχι. Το ποσοστό του νατρίου που εισέρχεται στο σώμα είναι ελάχιστο και δεν μπορεί να επηρεάσει την πίεση του αίματος. Το μεγαλύτερο ποσοστό αποβάλλετε με την αναπνοή από τη μύτη.

Πως μπορώ να καθαρίσω και να αποθηκεύσω το Salitaire ?

Είναι πολύ σημαντικό να μην αποθηκεύετε το Salitaire σε μέρη με υψηλή υγρασία όπως το μπάνιο, όπως επίσης και το να μην έρχεται σε επαφή με νερό. Το solitaire είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει αφ’ενός μεν την ανά διαστήματα αντικατάσταση των περιεχομένων αλάτων, αφ’ετέρου δε τον πλήρη καθαρισμό της συσκευής και την τήρηση όλων των κανόνων της υγιεινής.