Πληροφορίες

Οι ποιο συχνές Ερωτήσεις για το HyalurOn

Γιατί επιλέγω HyalurOn?

  • Το πόσιμο βιοσυνθετικό υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους σε υγρή του μορφή που περιέχεται στο HyalurOn, είναι άμεσα και σε υψηλό βαθμό απορροφήσιμο από το σώμα
  • Το υψηλό μοριακό βάρος του υαλουρονικού οξέος που βρίσκεται στο HyalurOn επιτρέπει και στο δέρμα να είναι αποτελεσματικά ενυδατωμένο και στις αρθρώσεις να έχουν επαρκή λίπανση.
  • Αρκεί μία δόση την ημέρα για να είναι αποτελεσματικό.
  • Έχει υψηλή βιολογικά απορροφήσιμη συγκέντρωση, 6mg/ml.
  • Δεν είναι ζωικής προέλευσης και είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.
  • Έχει γρήγορα και πραγματικά αποτελέσματα
  • Έχει εύκολη δοσολογία: 7-10 σταγόνες (ένα σταγονόμετρο), από 1 έως 3 φορές την ημέρα, ανάλογα με την περίπτωση

Οι ποιο συχνές ερωτήσεις για το Viyana

 Φυσικό, πόσιμο υαλουρονικό οξύ!
Το Μοναδικό Πόσιμο Βιοσυνθετικό Υαλουρονικό οξύ σε σταγόνες, για την αντιμετώπιση της γήρανσης, την ενυδάτωση του δέρματος "εκ των έσω" και την υγεία ματιών, ούλων, αγγείων και αρθρώσεων.

Γνωρίζατε ότι…
Μόλις ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος μπορεί να συγκρατήσει σχεδόν έξι λίτρα νερό;

Οι ποιο συχνές ερωτήσεις για το Salitaire

Πως πρέπει να χρησιμοποιώ το Salitaire ?

Κρατάτε το  Salitaire άνετα με το ένα χέρι, βάζετε το ακροφύσιο στο στόμα σας και αναπνέετε κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να αναπνέετε ισχυρότερα ή βαθύτερα από ότι συνήθως. Στη συνέχεια πρέπει να εκπνέετε από τη μύτη, καθώς αυτό εξασφαλίζει ότι αφ’ενός  μεν ο εμπλουτισμένος με τα άλατα αέρας περνά από όλο το αναπνευστικό σύστημα και το καθαρίζει και αφ’ετέρου ότι δεν θα περάσει υγρασία με την αναπνοή μέσα στη συσκευή. Μπορεί να διαπιστώσετε αυξημένη απόχρεμψη μετά τη χρήση του Salitaire, πράγμα που δείχνει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου καθώς αυτή καθαρίζει το αναπνευστικό σύστημα. Το Salitaire πρέπει να χρησιμοποιείται συνεχώς για 15 λεπτά κάθε μέρα.